Om Rock City

Rock City är mötesplatsen som vuxit fram kring festivalarrangörerna Rockpartys verksamhet. Här hittar du företag, föreningar, utbildningar och helt nya tankegångar.

Tillhör du ett företag eller en organisation som vill ha en annorlunda konferens i en kreativ miljö, som garanterat stimulerar till nytänkande, så ska du förlägga den till Rock City.

Näringsliv

På Rock City har en rad olika företag och organisationer sina kontor. Gemensamt för de flesta av dessa är att de är verksamma inom upplevelseindustrin på ett eller annat sätt.
 
Vid sidan av kontorslokalerna finns även en konserthall för 1400 personer, en pub med scen, två barer, restaurang samt konferenslokaler. Samtliga dessa lokaler kan hyras av så väl företag som organisationer och privatpersoner.

Utbildning

Oavsett om du vill utbilda dig inom den nya upplevelseindustrin eller vill gå mer traditionella program och studera till exempelvis lärare och sjuksköterska så hittar du utbildningen på Campus Hultsfred.

Nätverk

Rock City har ett väl utvecklat nätverk som du gärna får ta del av. Kompetensen ligger främst inom upplevelseindustrin och de kreativa näringarna. Men oavsett vilken inriktning ditt projekt eller din idé har, så kan du räkna med en ordentlig injektion om du samarbetar med vårt nätverk.

Stora delar av vårt nätverk hittar du via fliken Nätverk

Hittar du inte den kompetens som du söker där, är du välkommen att kontakta oss så. Att matcha behov med rätt kompetens är vår specialitet!

Vill du vara med och bidra i vårt nätverk? Kontakta oss och berätta mer om vad det är du kan/gör.

Business Lab

Rock City är en mötesplats för kreativt entreprenörsskap. Business Lab är Rock Citys arena för utveckling av idéer, människor och nya verksamheter. Har du precis startat eget eller ligger du fortfarande i startgroparna? Kontakta oss - vi har lokalarna, nätverket och samma drivna anda som du har.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår