Säkerhet i teori och praktik

Ulf Nilsson är en av landets främsta experter på säkerhet vid publika evenemang. Som säkerhetsansvarig för Hultsfredsfestivalen har han varit med och utvecklat de nationella riktlinjerna för konsertsäkerhet.

- Man blir aldrig fullärd, men genom rätt utbildning och rätt förberedelser kan man öka sina chanser att agera på rätt sätt, förklarar Ulf Nilsson.

Förutom säkerhetsansvarig på Hultsfredsfestivalen även Ulf Nilsson anlitats av allt från Malmöfestivalen och Lundakarnevalen till krögare och kommuner. Han har dessutom gjort uppskattade föreläsningar för Socialstyrelsen.

Ulf Nilssons föreläsningar och kurser passar alla. Genom att anpassa innehållet efter deltagarna kan alla från från nyblivna konsertarrangörer och studieförbund till professionella veteraner och myndigheter få ut maximalt av Ulfs enorma kunskap.

Ämnesvalet för föreläsningarna och kurserna spänner hela vägen från säkerhet på publika evenemang och riskinventering/riskklassificering till utrymningsövningar och skräddarsydda scenarioövningar.

Utifrån dina önskemål, behov och resurser formar Ulf Nilsson innehållet och omfånget, så att det passar just din organisation.

Boka föreläsning
För bokning och prisuppgifter, kontakta:

Jenny Sahlin
Tel: 0495-69 816, 0733-39 34 14.
Mail: jenny.sahlin@rockcity.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår