Event i Hultsfred

Vill du göra evenemang i Hultsfred?
Då har du kommit rätt. Vi på Rock City har kunskapen, nätverket och arenorna.

Stor konsert, utomhusfestival eller intim fest? Vi hjälper dig.

Med en konserthall för 1400 personer och en intim pubscen för 350 besökare står Rock City rustat för alla typer av event - stora som små. Och vill du göra ett riktigt stort utomhusevemenemang hjälper vi dig att få tillgång till Hultsfreds legendariska evenemangsområde.

Konserthallen

I konserthallen har en rad svenska och internationella storheter uppträtt inför en lyrisk publik under åren. Nu står konserthallen redo för dig och ditt event.

Den stora scenytan gör att konserthallen passar lika bra för konserter som teater eller större föreläsningar.

Konserthallen är bygd i etager, som gör att även sittande publik längst bak ser och hör utmärkt och det väl tilltagna parkettgolvet framför scenen gör konserthallen perfekt för dansbandsgalor och liknande. För att skapa en intimare inramning går det att enkelt stänga ner de översta etagerna.

I konserthallen finns en naturlig bar med möjlighet att komplettera med ytterligare en. Dessutom är lokalen tillgänglig, med en stor ramp riktigt nära scenen.

Puben

Vill du arrangera en mindre tillställning är puben stället för dig.

Med dess väl tilltagna bar, den intima scenen och det schyssta dj-båset passar puben utmärkt för mindre konserter, klubbar, stand up-kvällar och privatfester.

Möbleringsmöjligheterna är enorma och puben fungerar lika bra för stående som sittande publik.

Evenemangsområdet

Är du ute efter att göra ett riktigt stort utomhusevenemang är Hultsfreds legendariska evenamangsområde platsen för dig.

Här finns två fasta scener och en fast bar. Dessutom finns möjligheter att bygga upp utomhusscener och tältscener. Allt i nära anslutning till Hultsfreds camping - med både campingplatser och campingstugor.

Vill du ha en helhetslösning med mat och dryck står restaurangen på Rock City till tjänst och via våra kontakter kan vi lösa ljud, ljus och övrig teknik till riktigt förmånliga priser.

Oavsett om du vill arrangera en stor konsert eller en intim privatfest står Rock City redo att förverkliga ditt event.

För mer information ring 0495 - 695 00 eller maila till: putte.svensson@rockcity.se

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår