Håller du på med nätverksförsäljning eller network marketing som det är mer känt som? Då är du långt ifrån ensam. Det är väldigt populärt inte bara i Sverige utan i hela världen. Det brukar anordnas flera olika träffar där du kan gå på föreläsningar och träffa andra som också håller på med samma sak. Just nu med den rådande coronasituationen sker det mesta online men det förväntas komma igång igen när pandemin har lagt sig.

Vad finns det för olika typer av träffar?

När det kommer till nätverksförsäljning så finns det i huvudsak två stycken olika träffar. De som anordnas av företagen själva och de som anordnas av stora namn inom network marketing. Om du är med i ett företag kommer du säkerligen att få inbjudningar till olika träffar. De kan vara i närheten av där du bor eller i andra delar av landet. Vissa har även lite mer speciella träffar på härliga ställen som Marbella eller Frankrike. Dock kan det krävas att du har sålt en viss mängd för att få komma med dit. Det kan alltså vara ett mål att sträva efter om du älskar att resa. På dessa träffar kan du alltså träffa andra i företaget, byta idéer och bli inspirerad inför kommande försäljningar.

Den andra typen av träff är oberoende av vilket företag du arbetar för och brukar anordnas av någon som är väldigt mycket erfarenhet inom network marketing. Kanske har denne skrivit en bok som de ska prata om eller så bjuds det in till någon annan form föreläsning. Dessa kan pågå till exempel på ett hotell över dagen eller under en hel helg. Det brukar vara väldigt givande för alla som är inblandade och du kommer säkerligen att knyta många nya kontakter. Ju fler människor du lär känna desto fler av dessa events kommer du få nys om i framtiden.