Är du entreprenör går en stor del av ditt jobb att nätverka och sociala sammanhang. En grund för att bli en framgångsrik entreprenör är att ha en idé som man tror starkt på och förmågan att sälja sig självt. Det finns många olika träffar för entreprenörer där du har möjlighet att göra just detta. Det mest klassiska är kanske olika former av mässor där folk i samma bransch samlas och gör reklam för sina företag. I nuläget under pandemin pågår det inte så många mässor men det kommer säkerligen återgå till ditt normala inom sin tid. Här tipsar vi om andra sätt du kan träffa andra drivna och engagerade entreprenörer.

Bli medlem på olika nätverk online

Det mesta görs på nätet idag och det gäller att ha en tydlig närvaro där om du ska lyckas få ut din idé. Det finns flera olika plattformar på nätet där du kan ansöka om att bli medlem och få kontakt med andra drivna entreprenörer från hela Sverige. Ett exempel är YEoS som främst riktar sig till unga. De håller fler än 20 olika events per år och är en riktigt bra plattform för dig som vill få ut ditt företag. På dessa events kan du ta del av olika workshops och träffa människor som har liknande ambitioner som du själv. Du kan enkelt ansöka om att bli medlem på deras hemsida.

Använd dig av sociala medier

Ett annat alternativ är att gå med i olika grupper som inriktar sig på entreprenörer på Facebook eller försöka knyta kontakter på Instagram. På så sätt kommer du kunna ta del av olika nyheter och träffar runt om i landet. De annonseras i god tid och du kan kommunicera med de andra som kommer på träffarna. Du har också chansen att hitta nya vänner och knyta kontakter för framtiden.