Att anordna konferens på ett hotell är en klassiker som alltid fungerar. Det är passande eftersom man också kan boka boende på hotellet och löser boendefrågan på ett enkelt sätt. Dessutom brukar det finnas spa, gym och andra faciliteter som kan användas av de som deltar på konferensen. Hotellet assisterar er med allt som behövs för själva mötet och det hela är en väldigt bekväm lösning. Dessutom brukar det vara väldigt uppskattat av de som deltar på konferensen att få en eller flera dagar på hotell och lyxa till det lite.

Hur vet jag om ett hotell sysslar med konferenser?

Det enklaste är om du går in direkt på hotellets hemsida. Där brukar det stå om de anordnar konferenser och även vad som ingår. Du kan även ringa till dem och höra efter. Även om de inte gör det i vanliga fall kanske det kan komma på någon lösning till dig och ditt sällskap.

Ystad Saltsjöbad blev framröstat till Sveriges bästa konferenshotell

Om du verkligen vill lyxa till det är det Ystad Saltsjöbad i södra Sverige som du ska bege dig till. Detta härliga lyxhotell ligger precis vid havet och är välkänt för sin härliga spaavdelning och goda mat. De har flera olika paket att välja på och det finns både dagspaket och övernattning. Lokalerna rymmer upp till 325 personer så här finns det gott om plats. Möteslokalerna är väldigt lyxiga, rymliga och ni kommer garanterat att få mycket gjort om ni beger er hit. De erbjuder dessutom ett stort urval av aktiviteter som ni kan roa er med innan ni ska ha ert möte. Eller varför inte ta en runda till deras spa och koppla av? Ta en titt på deras olika paket och kom underfund med vilket som skulle passa din firma bäst. Detta är en vistelse som man lever länge på.